Ετήσιος χορός Αδελφότητας 2020

Το χορευτικό της Αδελφότητας
Την Κυριακή 16 Φλεβάρη 2020 στις 12:00 το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Αδελφότητάς μας. Όπως και την προηγούμενη χρονιά, ο χορός έγινε στην παραδοσιακή ταβέρνα  "Κάκιας" στη Χασιά.

Πολλοί ήταν οι χωριανοί και οι φίλοι του χωριού που έδωσαν το παρόν στο χορό μας, εκμεταλλευόμενοι την ηλιόλουστη μέρα. Για άλλη μια χρονιά, η εκδήλωση είχε πολύ κόσμο, αλλά κυρίως είχε πολύ κέφι και νομίζουμε ότι όλοι πέρασαν ένα ευχάριστο μεσημέρι. Η συμμετοχή των χωριανών σε όλες τις δράσεις της Αδελφότητας είναι η κινητήρια δύναμη για να προσπαθούμε να κάνουμε ολοένα και καλύτερες εκδηλώσεις.

Το ξεχωριστό γεγονός που υπήρχε στο φετινό μας γλέντι ήταν αναμφισβήτητα η εμφάνιση του χορευτικού της Αδελφότητας. Εδώ και πολλά χρόνια, διάφορα μέλη του Δ.Σ. προσπαθούσαν να κινητοποιήσουν τους γονείς ώστε να επαναλειτουργήσει το χορευτικό της Αδελφότητας. Ας μη ξεχνάμε ότι κάποτε υπήρχαν 2-3 ξεχωριστά τμήματα και γι΄αυτό το λόγο είχαν αγοραστεί και οι στολές που έχει στην ιδιοκτησία της η Αδελφότητα. Φέτος όμως, όχι μόνο μαζεύτηκαν γύρω στα 20 παιδιά κάθε ηλικίας, αλλά σε όλες τις πρόβες που έγιναν υπήρχε μεγάλη θέληση από όλα ώστε να παρουσιάσουν ένα ωραίο αποτέλεσμα.

Αυτό και έγινε βέβαια. Το χειροκρότημα όσων ήρθαν στην εκδήλωση όταν έβλεπαν τα βλαστάρια μας να χορεύουν είναι η καλύτερη επιβράβευση για τις προσπάθειες των παιδιών. Τα μάτια όλων ήταν βουρκωμένα από τη συγκίνηση και την υπερηφάνεια. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο πρώτα από όλους στα παιδιά και έπειτα στους γονείς τους. Βέβαια τίποτα από τα παραπάνω δε θα είχε γίνει αν δεν υπήρχε η αγαπητή μας χωριανή Βούλα Μπαϊμάκα που με την υπομονή και την επιμονή της είχε τον άξιο ρόλο της οργανώτριας. Ευχόμαστε να συνεχιστεί αυτή η όμορφη προσπάθεια και στις επόμενες εκδηλώσεις του χωριού.

Όσον αφορά το γλέντι, φέτος είχαμε και ένα συγκρότημα που μας κράτησε συντροφιά με λαϊκή μουσική, δίνοντας μια διαφορετική, όμορφη νότα στο χορό μας. Βέβαια όταν ήρθε η ώρα για την παραδοσιακή ηπειρώτικη μουσική όλοι σηκώθηκαν από τα τραπέζια και ο χορός κράτησε μέχρι τις απογευματινές ώρες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διεύθυνση του μαγαζιού για την άψογη εξυπηρέτηση και συνεργασία που είχαμε και φέτος, τα δύο συγκροτήματα που μας χάρισαν μια ξεχωριστή στιγμή, τα παιδιά του χορευτικού, όλους όσοι βοήθησαν για να οργανωθεί η εκδήλωση, μα πάνω από όλα τους χωριανούς και τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους σε μια ακόμα επιτυχημένη εκδήλωση της Αδελφότητας.

Και του χρόνου να είμαστε καλά και να γλεντάμε όλοι μαζί

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ετήσιος χορός Αδελφότητας Λιγοψάς - 2019