Εκλογές και Κοπή Πίτας 2020 στα γραφεία της Αδελφότητας

Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Δ. Πίνας
στην Κοπή της Πίτας 2020
Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 στις 11 το πρωί, έγινε στα γραφεία της Αδελφότητας η ετήσια Γενική Συνέλευση. Όπως κάθε χρόνο, αρκετοί ήταν οι συγχωριανοί που τίμησαν με την παρουσία τους τη Συνέλευση, δείχνοντας για άλλη μια φορά έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στις προσπάθειες που κάνει η Αδελφότητα τόσα χρόνια να κρατήσει αναμένη τη φλόγα της αγάπης για το χωριό και τις παραδόσεις.

Φέτος η Συνέλευσή μας είχε τρία βασικά σημεία. Το πρώτο ήταν η διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.. Ο Πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ. Δημήτρης Πίνας, αφού έκανε έναν απολογισμό όλων των ενεργειών που έγιναν από το Δ.Σ. κατά τη τελευταία θητεία του, ευχαρίστησε όλους για τη βοήθειά τους και ευχήθηκε υγεία και προκοπή για το νέο έτοις. Έπειτα, όπως προβλέπει το Καταστατικό μας, διαβάστηκαν ο Οικονομικός Απολογισμός και η Έκθεση της Ελεκτικής Επίτροπής. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το ενιαίο ψηφοδέλτιο για το νέο Δ.Σ. και τους αντιπροσώπους της Αδελφότητας στην Πανηπειρωτική. Το ψηφοδέλτιο έγινε ομόφωνα δεκτό από τα μέλη της Συνέλευσης.

Έτσι λοιπόν, το νέο Δ.Σ. της Αδελφότητας έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΟΜΒΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΕΡΕΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΟΜΒΑ ΕΙΡΗΝΗ
ΤΑΜΙΑΣ
ΠΑΤΡΑΜΑΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ
ΜΠΕΛΤΖΕΝΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΕΦΟΡΟΣ ΠΟΛ/ΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΣΙΩΚΑ ΑΡΕΤΗ


Α’ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Β’ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
ΤΖΙΑΦΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Επίσης, Εκπρόσωποι Αδελφότητας για την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας: ΠΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΠΑΪΜΑΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ΤΖΙΑΦΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ με αναπληρωματικά μέλη: ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΤΡΑΜΑΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ και ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ. 
Ελεγκτική Επιτροπή οι: ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΖΗΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. 
Εκπρόσωποι Αδελφότητας στα Γιάννενα οι: ΤΣΕΦΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και ΓΚΟΓΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ.
Εκπρόσωποι Αδελφότητας στην Πάτρα οι: ΜΑΝΤΖΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

Ευχόμαστε στο νέο Δ.Σ. να έχει υγεία, δύναμη και όρεξη να πραγματοποιήσει το καλύτερο δυνατό που μπορεί.

Η βράβευση του Γιάννη Ζαφείρη
για την προσφορά του στο χωριό
Το δεύτερο σημείο ήταν η βράβευση του επί σειρά ετών Γεν. Γραμματέα της Αδελφότητας και Υπεύθυνου Σύνταξης της Εφημερίδας μας "Τα Νέα της Λιγοψάς" Γιάννη Ζαφείρη. Η προσφορά και το ήθος του Γιάννη Ζαφείρη είναι γνωστή σε όλους, ενώ ήταν ιδιαίτερα συγκινητική η στιγμή της απονομής από το βαφτιστήρη του και Ταμία της Αδελφότητας Λεωνίδα Πατραμάνη. Είμαστε σίγουροι ότι ο Γιάννης θα συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες σε όλες τις δραστηριότητες γιατί η αγάπη του για το χωριό και τους χωριανούς είναι αστείρευτη.

Το τελευταίο μέρος της συνέλευσης αφορούσε την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Αδελφότητας. Εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσουμε το συγχωριανό μας Κώστα Κύρου για την μεγάλη προσφορά που έκανε τόσο για την παροχή των εδεσμάτων της εκδήλωσης, όσο και για τους 2 λαχνούς που πρόσφερε για την Πίτα. Όπως κάθε χρόνο ακολούθησε και ένα μικρό γλέντι στα γραφεία, ενώ ο Πρόεδρός Δημήτρης Πίνας, μας είχε κρατήσει για το τέλος μια έκπληξη, δίνοντάς μας την ευκειρία να ακούσουμε ζωντανα παραδοσιακά τραγούδια με κλαρίνο.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία, καλή δύναμη στο νέο Δ.Σ. και ετυχισμένο το νέο έτος 2020

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ετήσιος χορός Αδελφότητας Λιγοψάς - 2019