Βραδιές Θερινού Σινεμά στο χωριό

Βραδιές θερινού σινεμά χρονιά δεύτερη. Βλέποντας την περυσινή μεγάλη επιτυχία του εγχειρήματος, αποφασίσαμε και εφέτος να συνεχίσουμε με δύο βασικές προβολές στην πλατεία του χωριού και στο σχολείο αντίστοιχα.


Στην πλατεία λοιπόν προβλήθηκε η αγαπημένη και κλασική "Η ζωή είναι ωραία" σε σκηνοθεσία Ρομπέρτο Μπενίνι και σε σενάριο του ίδιου μαζί με τον Βιντσέζο Τσέραμι. Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός Ιταλού Εβραίου, τον Γκουίντο, που πρέπει να επιστρατεύσει όλη του τη φαντασία για να βοηθήσει την οικογένειά του που κρατείται στο ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης Μπέργκεν-Μπέλζεν.
Στο σχολείο προβλήθηκε η παιδική ταινία "Μοάνα" με πολλά και διδακτικά μηνύματα για τους μικρούς μας φίλους.

Βασικός στόχος της εκδήλωσης (όπως γράφαμε και πέρυσι) συνεχίζει να είναι το να διοργανώνονται ελκυστικές εκδηλώσεις που θα δημιουργούν ευχάριστα συναισθήματα και αναμνήσεις στο όποιο κοινό απευθύνονται. Έτσι, ευελπιστούμε να βοηθήσουμε στη δημιουργία συνθηκών, ώστε ειδικά τα παιδιά να αποζητούν το χωριό και να το αγαπήσουν όπως το έχουμε αγαπήσει και όλοι οι μεγαλύτεροι.

Και οι δύο εκδηλώσεις βρήκαν θετική ανταπόκριση από όσους τις παρακολούθησαν, σε δύο βραδιές κινηματογραφικής απόλαυσης στο χωριό μας!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ετήσιος χορός Αδελφότητας Λιγοψάς - 2019