Θεοτόκος - Πανηγύρι - Πίτες - Άγιος Κοσμάς

Καλοκαίρι 2019 στη Λιγοψά!
Και φέτος, όπως κάθε χρόνο γιορτάσαμε την Παναγία στο εξωκλήσι της Θεοτόκου, χορέψαμε στην πλατεία στο πανηγύρι και στις πίτες, κάναμε τον εσπερινό στο γραφικό καντηλάκι του Αγίου Κοσμά.


Μάλλον ο όγκος των καλοκαιρινών επισκεπτών / χωριανών ήταν μικρότερος φέτος, σε σχέση με άλλες χρονιές, αλλά δεν έλειψε ο ενθουσιασμός και η συμμετοχή σε όλες της εκδηλώσεις. Το χωριό μας παρασύρθηκε για λίγες ημέρες στον ήχο του κλαρίνου του Ηλία Πλαστήρα, του Αποστόλη Μπίλη και του βιολιού του Γιώργου Γκόγκου, η πλατεία γέμισε ανθρώπους μέρα και νύχτα, η εκκλησία μας γέμισε και αυτή με ανθρώπους στις λειτουργίες της και το σχολείο και η μπασκέτα γέμισαν πάλι με παιδικές φωνούλες και ανεμελιά.  Διοργανωτικά όλες οι εκδηλώσεις ήταν άψογες με την ανάλογη φροντίδα και αγάπη από τους ανθρώπους που συμμετείχαν.


Ιδιαίτερη στιγμή: η βράβευση του απερχόμενου πρόεδρου Κώστα Γραβάνη για την πολύχρονη προσφορά του σε όλα τα επίπεδα. Κώστα σε ευχαριστούμε!


Καλή επιτυχία επίσης και στην νέα μας πρόεδρο Ελένη Λάλου. Ελένη σε συντροφεύουν οι ευχές μας και κάθε δυνατή βοήθεια από την δική μας πλευρά!
Το μήνυμα του φετινού καλοκαιριού, αλλά και κάθε επόμενου: Αδελφότητα και Ομόνοια!
Καλή αντάμωση στο όμορφο χωριό μας!









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα Νέα Της Λιγοψάς - Τεύχος 97