Κοπή Πίτας 2019 - Έκτακτη Γενική Συνέλευση


Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 έγινε η ετήσια αντάμωση μας, στα γραφεία μας στη Αθήνα, με αφορμές: την κοπή της πίτας της Αδελφότητας για το έτος 2019 και την Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Στο εορταστικό μέρος της ημέρας το Δ.Σ. καλωσόρισε όλα τα παρόντα μέλη και φίλους του χωριού μας και ευχήθηκε να έχουμε όλοι μια Καλή Χρονιά με υγεία αγάπη και προκοπή! Επίσης μεταφέρθηκαν ευχές από τους φορείς του χωριού μας και βραβεύτηκε ο Σωκράτης Τζιάφος για την πολυετή παρουσία και προσφορά του στην Αδλεφότητα.

Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας και βρήκαμε όλοι την ευκαιρία να συζητήσουμε, να ακούσουμε ηπειρώτικους σκοπούς, να χορέψουμε, να δούμε φωτογραφίες από το όμορφο χωριό μας, να γευτούμε πίτες και εδέσματα που είχαν ετοιμαστεί άλλα με αγάπη από κάποια από τα μέλη μας και άλλα που είχε προμηθευτεί το Δ.Σ. και να πιούμε κρασί και τσίπουρο από το χωριό μας. Ευχαριστούμε την Ελένη Μπαϊμάκα, τον Κώστα Μπότσιο και τον Βαγγέλη Πίνα για το κρασί και το τσίπουρο αλλά επίσης ευχαριστούμε ολόθερμα και όσες/όσους έβαλαν το χρόνο και το μεράκι τους για τα εδέσματα που γευτήκαμε.

Στο διαδικαστικό μέρος της ημέρας, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση έδωσε την έγκρισή της στο Δ.Σ. για την αναθεώρηση του Καταστατικού μετά από μία ανάλυση/παρουσίαση των παραγόντων εκείνων που οδήγησαν το Δ.Σ. στην εισήγηση για αυτή την αλλαγή. Είναι μία σημαντική απόφαση που θα επιτρέψει στο Δ.Σ της Αδελφότητας να προχωρήσει στην επικαιροποίηση/εκσυγχρονισμό της λειτουργίας του, εφοδιάζοντας το με σύγχρονα εργαλεία που σχετίζονται με νομικά θέματα, με θέματα οικομικής διαχείρισης αλλά και με την ευελιξία στη λειτουργία του και τη λήψη αποφάσεων. Λεπτομέρειες για τις επικείμενες αλλαγές θα δημοσιευθούν με την οριστικοποίηση των αλλαγών και την σύνταξη του αναθεωρημένου καταστατικού μας.

Στα αξιοπερίεργα της ημέρας το ότι ακόμη αγνοείται η τυχερή/τυχερός της πίτας. Το φλουρί όπως όλα δείχνουν έμεινε σε κάποιο από τα αφάγωτα κομμάτια που κάποιοι προτίμησαν να πάρουν για αργότερα!

Ευχόμαστε σε όλους και πάλι Καλή Χρονιά και του χρόνου!!!
















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα Νέα Της Λιγοψάς - Τεύχος 97