Λειτουργία γραφείων Αδελφότητας

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε !!!

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι της Λιγοψάς στην Αθήνα,

Σας ενημερώνουμε, όπως κάναμε και μέσα από την εφημερίδα μας, ότι από το απόγευμα της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου 2018 και κάθε 15 ημέρες, τα γραφεία της Αδελφότητας (Νεμέσεως 32 – Αγ. Νικόλαος Αχαρνών) θα είναι ανοικτά από τις 6 μ.μ. το απόγευμα, για όλους και όλες που θέλουν να περάσουν λίγες ώρες παρέα με τους συγχωριανούς συζητώντας θέματα του χωριού, αναπολώντας παλιές, ωραίες και αξέχαστες στιγμές από το παρελθόν, πίνοντας ένα ποτήρι κρασί ή τσίπουρο Λιγοψάς.

Επιδιώκουμε τα γραφεία μας να γίνουν τόπος συνάντησης όλων των συγχωριανών που κατοικούν στην Αθήνα αλλά και αυτών των μόνιμων κατοίκων του χωριού μας που για διάφορους λόγους την επισκέπτονται. Σας περιμένουμε να ανταμώνουμε πιο συχνά και όχι μόνο σε κάποια εκδήλωση ή στο χωριό.

Μέχρι την εκδήλωση για την Κοπή της Πίτας της Αδελφότητας που θα γίνει στις 20 Ιανουαρίου 2019 στις 11 π.μ., τα γραφεία μας θα είναι ανοικτά τις κάτωθι ημερομηνίες:

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Σας περιμένουμε όλους !!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 μετατίθεται για την επόμενη Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, λόγω της συμμετοχής αρκετών συγχωριανών μας στη Γιορτή Τσίπουρου 2018 που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και ώρα 12 π.μ. στο χώρο του υπό ανέγερση Πνευματικού Κέντρου.

Να λοιπόν άλλη μια ευκαιρία να ανοίξουν τα σπίτια στο χωριό, να γεμίσουν φωνές το σχολείο και η πλατεία, να σμίξουν φίλοι και συγχωριανοί, να πιούμε τσίπουρο και κρασί του χωριού μας, να ακούσουμε τους ήχους του κλαρίνου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ετήσιος χορός Αδελφότητας Λιγοψάς - 2019